پنجاه‌‏وپنجمین جلسه کمیته تخفیف دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد

پنجاه‌‏ و پنجمین جلسه کمیته تخفیف دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ چهارشنبه6دی ماه1402در سالن جلسات معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این جلسه که با حضور دکتر منوچهر جهانیان-معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، دکتر مجید نجارزاده- معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر عادل تقوی -معاون پشتیبانی، دکتر سیاوش ایمنی قشلاق و دکتر سمانه آقا کاظم شیرازی، از اعضای هیات‌علمی دانشگاه، زینب نجفی فرهادلو- مدیرکل وقت امور دانشجویی و محمدابراهیم حبیبی- مدیر صندوق رفاه دانشجویان همراه بود، تعداد 657 پرونده واصله مشتمل بر 218 پرونده دانشجویان رتبه برتر آموزشی و 439 پرونده غیررتبه آموزشی بررسی و موارد مشمول بندهای آیین‏نامه اعطای تخفیف در پرداخت شهریه دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ به بحث گذاشته شد.
گفتنی است، درمجموع، پس از بررسی‏ پرونده‌‏ها و با توجه به آیین‌نامه کمیته تخفیف دانشجویی، مبلغ حدود 5.000.000.000 ریال به‌عنوان تخفیفات دانشجویی ویژه مشمولان در نظر گرفته شد که فهرست 218 نفر از دانشجویان رتبه برتر آموزشی ورودی هر رشته تحصیلی مشمول تخفیف به این شرح است.

اسامی دانشجویان رتبه برتر آموزشی ورودی هر رشته تحصیلی مشمول تخفیف

دکمه بازگشت به بالا