برگزاری نخستین مجمع کانون فرهنگی و هنری ملل دانشگاه

نخستین مجمع کانون فرهنگی و هنری ملل دانشگاه با هدف هم‌اندیشی در خصوص اهداف این کانون، انتخابات شورای مرکزی، برنامه‌های پیش رو و آشنایی اعضا ، سه‌شنبه 13دی ماه در محل باشگاه دانشجویان علم و فرهنگ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این جلسه دانشجویان عضو ضمن اشاره به مسایل  مرتبط به دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه، برنامه‌های فرهنگی کانون، ترکیب اعضا، قالب‌ برنامه‌ها، نحوه عضوگیری و شبکه‌سازی، جلب مشارکت‌ها برای فراهم‌آوردن فرصت‌های پیشرفت تحصیلی و نیز انجام کارهای فرهنگی، شیوه ارتباط با دانشجویان سایر دانشگاه‌ها و … تبادل نظر کردند.
در ابتدای این جلسه، دکتر علی سعداله، مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه، ضمن پاسخ به پرسش‌ها و ابهامات اعضای کانون، اهم موارد مربوط به فعالیت‌های دانشجویان غیرایرانی دانشگاه را مطرح کرد و صدرا عمویی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در خصوص روند موجود برای انجام فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه در قالب تشکل‌های دانشجویی به نکاتی اشاره کرد.

دکمه بازگشت به بالا